“Je krijgt hier echt ontwikkelkansen, super mooi om te zien!”

Het verhaal
van Tim van der Vijver

Supervisor - Scania Logistics Netherlands

Zeven jaar geleden startte Tim van de Vijver bij Scania Logistics Netherlands als controleur / verpakker. Al vrij snel werd hij gevraagd als procesbegeleider en nu is Tim alweer vier jaar werkzaam als supervisor. “Als je ambitie hebt is er veel mogelijk bij Scania. Je kunt verschillende trainingen volgen en er zijn doorgroeimogelijkheden.” 

Geen dag hetzelfde 

Scania Logistics Netherlands is een internationale logistieke dienstverlener die orders over de hele wereld naar Scania klanten stuurt. “De functie van supervisor is geen dag hetzelfde en ik krijg de verantwoordelijkheid om zelf een plan te trekken met mijn team. De mensen maken het proces, zij zijn het begin en het eind. Daarnaast ben ik betrokken bij projecten, zoals interne verhuizingen of het openen van een nieuwe hal. Supervisors denken mee over de inrichting en leiden de verhuizing in goede banen.”

We doen het samen  

We groeien als kool! In de afgelopen jaren zijn er meerdere nieuwe panden en daarmee processen bijgekomen. “Het leuke is dat je medewerkers in deze dynamische omgeving ook echt ziet meebewegen. We doen het samen en het is aan mij om overzicht te bewaren en rust uit te stralen naar de medewerkers. Eerlijke en duidelijke communicatie is essentieel, ook als het niet goed gaat moet je het gesprek erover aangaan.”