ontwikkelmogelijkheden

ontwikkelmogelijkheden

Als internationaal bedrijf met meer dan 50.000 medewerkers wereldwijd, bieden wij veel ontwikkelmogelijkheden aan voor starters en professionals binnen verschillende vakgebieden. Onze medewerkers zijn de motor van de organisatie en we investeren volop in training en opleiding om skills en competenties maximaal in te zetten. De drive om te willen ontwikkelen zit letterlijk in ons DNA.

SCANIA ACADEMY

De Scania Academy biedt een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Met ervaren instructeurs, eigen praktijkruimtes en een e-learning ontwikkelaar spelen we in op actuele ontwikkelingen. 

Jaarlijks worden gemiddeld 500 nieuwe medewerkers opgeleid tot assemblagemonteur en daarnaast hebben we nauwe contacten onderwijsinstellingen om ook externe opleidingen op MBO, HBO en WO te faciliteren. 

Internationale uitwisseling

Om vestigingen en productielocaties optimaal te laten samenwerken, maar ook om onze medewerkers kansen te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vindt er veel internationale uitwisseling plaats. Medewerkers gaan dan voor een bepaalde tijd naar o.a. Zweden of Brazilië voor een project of opdracht. Deze uitwisseling vindt plaats bij engineers en managers.