Kom werken in de supply chain! | Drive Your Career bij Scania | SCANIA

WERKEN IN DE SUPPLY CHAIN

 Kom werken in EEN LOGISTIEKE WERELD 
VOL MOGELIJKHEDEN

De supply chain is één van de drijfveren van ons succes. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou bieden binnen dit vakgebied en hoe jij impact kan maken in onze reis naar duurzame logistiek?

LOGISTICS IS ABOUT CONNECTING PEOPLE

Elke dag worden er alleen in Nederland al ruim 200 Scania trucks geproduceerd. Om van A naar B te komen hebben we sleutelfiguren zoals jij nodig. Om te groeien, te verbeteren en te verduurzamen. Het werken in de supply chain is een samenspel van afdelingen en processen. Het succes wordt gevormd door onze medewerkers, zowel binnen als buiten de landsgrenzen.

Onze drive om ambities waar te maken en verandering teweeg te brengen, heeft de afgelopen jaren geleid tot enorme groei en uitbreiding van onze logistieke processen. In 2030 willen wij ons CO2 verbruik met 50% hebben teruggebracht om vervolgens in 2050 volledig CO2 neutraal te kunnen opereren.

Wij bieden je een baan met internationale mogelijkheden waar je je ambitie kunt waarmaken en je eigen groeipad kiest.

DRIVING LOGISTICS FORWARD

Alle transport- en materiaalstromen van onze leveranciers naar alle wereldwijde productie-units worden gecoördineerd vanuit het Regional Material Control Centre (RMC) in Zwolle. Hier werken ruim 100 collega's vanuit verschillende functies samen aan de meest optimale invulling van de Scania supply chain. Bekijk hier een aantal functies:

Global material planner

We zijn altijd onderweg. En dat is waar jij impact maakt, want processen draaien niet vanzelf. Zonder jou staat de lijn stil. Jij staat aan het stuur. Van leverancier tot aan productie. Je plant, krijgt en neemt verantwoordelijkheid en gaat geen uitdaging uit de weg. Dit is jouw startpunt om door te groeien naar andere functies binnen Scania. Wat is jouw volgende bestemming?

Supplier escalation specialist

Je komt overal en helpt leveranciers met het oplossen van problemen. Een uitdagende en internationale job. Loopt een proces niet? Dan pak je die uitdaging aan en stem je samen met collega’s af hoe de productie zo goed mogelijk kan blijven doordraaien. Jouw baan beperkt zich niet tot onze eigen landsgrenzen.

De wereld is je werkplek.

Material supply engineer

Zonder jou zou Scania nooit zo efficiënt zijn. We houden ons bezig met het analyseren en optimaliseren van de logistiek en we zijn vaak ook projectmanager voor verschillende IT en supply chain processen. Wil jij een baan met veel verantwoordelijkheid in een jong team waar iedereen open staat voor vragen en verbetervoorstellen?

DRIVE YOUR OWN CAREER

Logistiek. Engineering. Planning. Bij Scania weet je zeker dat jouw job dynamisch wordt en geen dag hetzelfde is. Je bent nieuwsgierig en hebt een drive om verder te leren. Je wilt een baan met doorgroeimogelijkheden en waar het internationale aspect echt onderdeel is van je werk. Dan zit je bij ons op je plek. Maak je ambitie waar en kies je eigen groeipad. Stap in de logistieke wereld vol mogelijkheden.

de wereld is je werkplek

Een baan met een sterk internationaal karakter. Wat biedt dat je? 

KIES JOUW EIGEN GROEIPAD

Wat is er nodig om door te groeien binnen de Suppy chain?

MORE DRIVERS

Bij Scania heb je het goed voor elkaar. We kennen lange dienstverbanden en dat komt omdat jij bij ons centraal staat. Bij bieden je: 

internationale omgeving

Hierin krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wilt. 
Of dit nu binnen of buiten de landsgrenzen is.
De wereld is jouw speelveld. 

vrijheid en flexibiliteit

Je krijgt 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Is dit nog te weinig vrije tijd? Dan heb je de mogelijkheid om vrije dagen bij te kopen. Ook kennen wij een flexibele thuiswerkregeling. 

ontwikkelmogelijkheden

De Scania Academy biedt vele  opleidingen en trainingen zodat jij je op professioneel en persoonlijk vlak kunt blijven ontwikkelen. We dagen je uit het beste uit jezelf te halen. 

Naast een goed salaris kennen wij een aanvullende pensioenregeling met ANW Hiaatverzekering (partnerpensioen). Ook heeft Scania een WIA verzuimverzekering.   

 


scania health centre

Bij Scania vinden wij een gezonde leefstijl belangrijk: voldoende beweging, ontspanning en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. Binnen ons eigen Health Centre werkt een team van gezondheidsprofessionals nauw samen. Denk aan fysiotherapie, bedrijfsmaatschappelijk werk, een bedrijfsarts en diëtist.

Zien we jou straks terug bij scania logistics?

Vind een vacature die bij jou past of lees meer over de arbeidsvoorwaarden: